Binnenkijken bij KWEEK conceptstore

Toen ik afgelopen weekend in Bergen op Zoom was viel mijn oog op deze super leuke winkel en  sprak gelijk een van de eigenaresses aan. Ik was erg benieuwd naar het concept en natuurlijk de styling. Waar kweek voor staat? Het is een conceptwinkel waar de passie ligt bij eerlijke producten. Iedereen krijgt een kans zijn eerlijke producten te kunnen verkopen. De producten komen echt vlak uit de buurt zodat de afstand tussen de verkoper en het product minder ver is. Zo zijn ze echt heel betrokken bij de verkoop wat het lekker persoonlijk maakt.

De producten die in de shop staan zijn allemaal handgemaakt, je komt er de meest leuke producten tegen. Van de mooiste planten tot hand gemaakte lampen van papier tot houten slingers die je zelf kunt samen stellen. Het is er gewoon een leuk en gezellig warenhuis. Je voelt je ontzettend op je gemak en kunt er zelfs lekker een bakje koffie drinken. Ook worden er workshops en evenementen georganiseerd super leuk toch! Je kunt er zelfs je eigen stelling, plank of tafel plekje huren om jouw eerlijke handgemaakte producten te kunnen showen en verkopen.

Bij de eerlijke handgemaakte producten is de styling van de winkel erg passend. De kasten die er te zien zij, zijn gemaakt door een van de mannen van een van de eigenaressen. Hoe puur wil je het hebben. De kasten zijn de favoriet op styling gebied bij de dames samen met het mooie groen van het diverse aanbod aan planten maken ze de winkel extra compleet. Ik heb er mijn ogen uitgekeken en erg genoten van de sfeer en gezellige uitstraling. Je kunt hier helemaal los gaan om jouw woning nog leuker te kunnen maken. De diversiteit aan producten is zo ontzettend leuk dat voor iedere styling wel een item te vinden is.Wil jij ook de winkel komen bekijken?

KWEEK concept store
Zuivelplein 3a
4611 NX
Bergen op Zoom
kweekboz@gmail.com

di t/m za 10:00 – 17:00
laatste zo v/d maand 13:00 – 17:00

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close