STYLE SPOT – Bergen op Zoom : De makers van Bergen op Zoom

Tijdens mijn route door de stad op de jaarlijkse Krabbenfoor kwam ik de winkel van de makers van Bergen op Zoom tegen. Margriet vertelde mij dat deze winkel erg uniek is en ontzettend trots is op het concept. het is een soort expositie ruimte van 18 creatieve ondernemers waarvan zij er 1 is. Deze ondernemers maken de mooiste dingen en er is voor ieder huishouden wat wils. Van de mooiste schilderijen, kussens, tassen, kaarsen en handgemaakte meubelen kun je er je ogen uitkijken.

Toen ik vroeg wat nu het mooiste item was in haar winkel kon ze moeilijk kiezen alles is natuurlijk erg mooi dus maakt dat het lastig. Ik als interieur junkie vind dit zo fantastisch. Het is wel dat er een aardig prijskaartje aan zit maar he’ dan heb je wel iets super unieks. Zelf is margriet ook ontwerpster met haar grote interesse in functie, materiaal en productie methoden.

Ze heeft ook haar eigen studio genaamd Studio divers.  ik citeer: ”Studio Divers brengt samen met internationaal bekende meubel en woon accesoire labels ontwerpen in productie” Ze maakt echt de mooiste ontwerpen en is ontzettend creatief. Ik kreeg 3 mooie kaartjes mee die ze zelf had ontworpen wauw!. Wist je trouwens dat ze in het bergse blad Best of BOZ staat? echt een ontzettend leuk artikel. Wil je meer van haar weten kijk dan op haar website: Margriet Foolen

Dit is mijn favoriete hoekje uit de winkel. Ik ben er een paar keer langs gelopen en heb met veel moeite niks mee naar huis genomen. Zo mooi.. Ben je in de buurt of woon je in Bergen op Zoom dan moet je zeker even een kijkje gaan nemen want dat is echt de moeite waard.

Adres14 Lombardenstraat, Bergen op Zoom

Openingstijden

dinsdag 10:00–17:30
woensdag 10:00–17:30
donderdag 10:00–17:30
vrijdag 10:00–21:00
zaterdag 10:00–17:00
zondag Gesloten
maandag 13:00–17:30

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close