STYLE SPOT – Bergen op Zoom : Stik leuk!

Vandaag neem ik jullie mee naar Stik leuk een ontzettend leuke winkel gericht op handgemaakte artikelen en woon decoratie. Ik werd er hartelijk ontvangen en heb er mijn ogen uit gekeken, wat een leuke winkel zeg! Stik leuk is bedacht door de eigenaresse Mariël Ditvorst die vroeger in 2003 de winkel stitch eleven had. Bij stitch eleven kon je terecht voor al je naai en borduur werk. Naast haar eigen winkel heeft ze ook een passie voor het stylen van woningen. Daar is ze gelukkig iets mee gaan doen want stylen dat kan ze wel! Stik leuk is echt de perfecte naam voor het nieuwe concept want ze verkoopt er de mooiste interieur hebben dingen.Ze heeft de passie voor naaien en borduren meegenomen want ook daarvoor kun je nog altijd bij haar terecht. Je kunt er nu ook je items laten bedrukken echt super leuk! Waar de passie van stylen vandaan komt hoefde ik natuurlijk niet meer te vragen. Haar winkel is opgebouwd met prachtige stellingen die mooi zijn ingericht. Van handgemaakte wollen woondekens, van sieraden tot rammelaars. macrame items en prachtige hand gehaakte en gebreide artikelen. Neem nou dit hoekje dat is toch helemaal geweldig.

Dit is haar favoriete plekje van de winkel zegt ze ‘dit is wie ik ben en helemaal mijn ding” het restylen, het kijken naar kleuren en materialen. fantastisch toch als je zo je ei kwijt kunt in je eigen winkel. Wil je er ook eens een kijkje gaan nemen? Ik zou zeggen doen!
Stik leuk:
Wouwsestraat 11
4611 PK Bergen op Zoom

Openingstijden:

Dinsdag t/m Zaterdag van
10:00 tot 17:00

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Close