Altijd spannend

Mijn aller, maar dan ook allereerste blog, hoe spannend is dit! Vorige week meldde ik mij aan om te gaan gastbloggen. Blij dat ik mag bloggen voor deze mooie site. Uiteraard heel spannend, want hoe begin je en hoe bouw je een bestand aan volgers op. We gaan het zien allemaal en ik laat me verrassen. De komende tijd neem ik je mee in mijn wereld van klussen tot aan interieur en kleur.

Als eerste zal ik wat over mijzelf vertellen, zo kunnen jullie mij goed leren kennen. Mijn naam is José,
36 jaar, getrouwd en moeder van twee hele lieve meisjes van 5 en bijna 2 jaar oud. Sinds 2007 zijn wij eigenaar van een mooie tussenwoning in het mooie Assen, Drenthe. Een nieuwbouwwoning, lekker alles nieuw en zelf keuzes maken. Hoe leuk is dat! Toen wij de woning kochten moesten we heel snel alles klaar hebben. De huur was al opgezegd en snel verhuizen was noodzaak. Veel tijd om uitgebreid te gaan klussen hadden we dus niet. Standaard kleuren zoals wit en bruin vulden de woning al snel en glasvezel op de kale wanden was dè tip. Dus zo gezegd zo gedaan. Oude meubels mee en hopskakee onze woning was klaar.

Tot aan vorig jaar, toen begonnen de kriebels. Er liepen inmiddels twee kindjes rond in het huis en dan wil je wel eens wat anders. Maar ja wat dan? Een kleurtje op de muur of nieuw behang? Het glasvezelbehang wat erop zat, zat vol bobbels. Een groot irritatiepunt, alleen alles eraf halen dat was ook een enorme klus. Hadden we daar zin in? Wij vielen als klussers niet in de categorie Eigen Huis en Tuin.

Na veel denken en overwegen deed ik het, een klein stukje glasvezel kon er toch wel af. Gewoon om te kijken wat er onder zat. En dan ga je trekken en opeens heb je een hele muur kaal.  En nu dan, was de vraag? Laten we maar eens op zoek naar een stukadoor. Snel gevonden gelukkig en 2 maanden later was het zover.

Benieuwd naar het vervolg, dan zeg ik tot volgende week.  Keep calm!

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reageren
  Evelyne
  08.08.2018

  Aangename kennismaking José 😉 Ik kijk alvast uit naar je schrijfsels!

 • Reageren
  De style spot
  08.08.2018

  Jaa ik ben super blij dat je er bent Jose’ ik wens je heel veel plezier!

 • Leave a Reply

  Close