Voor op de boekenplank

Boeken lezen ik heb er echt helemaal niks mee. Lekker begin he’ zo? Het fenomeen boeken lezen is niet aan mij besteed. Normaal gesproken hou ik er niet eens van om een magazine te lezen zo lui ben ik. Nu ik mij meer specialiseer in het interieur en styling kwam ik op bol.com een aantal boeken tegen die ik aankomende weken eens ga bestellen.

Zoals deze het leuke Insta Interieur boek van Anne Catherine Gerets. Ik ken de schrijfster helaas niet maar de cover trok mij gelijk om meer ervan te willen weten. Het lijkt mij een super leuk boek als ik zo de beschrijving een beetje lees moet het een leuke guide zijn met allerlei tips en handvaten om van je huis een veilige, prettige omgeving te maken.

Ze neemt je mee naar dé leukste winkels en hoe je een ruimte in huis nu zo Instagram proof maakt. Dat is nou ook een van mijn vragen. Als ik Instagram open dan zie ik altijd van de Insta perfect woningen en vraag mij dan vaak genoeg af waarom mij dat nou eigenlijk niet lukt.. Nou ben je nu net zo benieuwd dan is dit boek waarschijnlijk het antwoord op al onze vragen. Scandinavisch design waar ik zo ontzettend van hou, kleurrijke feestjes en leuke en makkelijke DIY’s. Ik heb hem al in mijn wishlist staan om van de week te kunnen bestellen.

Boek kost online 24,99 euro.

 

Het volgende boek dat mij nieuwsgierig maakte was het boek van Dennis Storm genaamd Weg ermee! ja die leuke kerel van 3 op Reis. Blijkbaar schuilt er in hem een schrijver en is hij privé erg bezig met minimalistisch leven.

Toevallig hebben wij dat thuis sinds een half jaar ook toegepast aan onze levenstijl. Het onspullen van je woning kan toch zo een opluchting zijn. Ik vond het heerlijk om zoveel spullen kwijt te zijn en weer meer ruimte in mijn huis als in mijn hoofd terug te hebben. Heerlijk die rust. Ik ben ontzettend benieuwd naar zijn visie van het minimalisme.

Dennis heeft voor het welbekende reis programma altijd vanuit een koffer geleefd. lekker weinig spullen op zak echt het gevoel dat je op reis bent. Back to basic. Hij laat je zien hoe je ook zonder al die spullen kunt leven en je het eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Ik denk dat ik nog een hoop te leren heb en ben super benieuwd naar dit boek. volgens mij kunnen we allemaal nog veel meer bezuinigen op onzinnige hebben dingen. Ik ben er nu al van overtuigd dat dit zeker een Musthave is om tussen je collectie te hebben.

Het boek kost 14,95 euro.

 

Het laatste boek is lekker groen en gaat over de Jungle. Niet over de wild life maar over allerlei soorten planten, de verzorging ervan, stijladvies en super handige tips.

Het boek Urban Jungle is geschreven door Igor Josifovic en Judith de Graaff. De kaft vind ik echt een plaatje, wij hebben thuis ook veel planten en heb ook een letterbord staan met de tekst ”Welcome to the Jungle” omdat sommige delen echt heerlijk groen zijn. Het is toch zo fijn om groen in je huis te hebben. Ik kan daar erg van genieten.

Volgens de schrijvers zou dit boek en ik citeer ” je meenemen naar een aantal woonkamers in heel Europa waar je kunt zien hoe mooi, creatief en soms zelfs kunstzinnig groen leven in huis kan zijn. Boven alles is dit boek een schatkist vol ideeën om zelf mee aan de slag te gaan” Ik ben ontzettend benieuwd en kan niet wachten om hem thuis te hebben binnenkort. Nu wij meer planten in huis hebben is de verzorging natuurlijk erg belangrijk en vind ik het super interessant om alles op te zoeken en uit te vinden. Hier ga ik eens goed voor zitten en waarschijnlijk nog een apart artikel aan wijden. Voor nu ben ik alleen maar ontzettend nieuwsgierig.

Het boek kost 19,99 euro.

 

Dit was mijn boeken top 3 wishlist voor op de boekenplank. Ben jij bekend met deze boeken en van vond jij ervan? Zou jij ze willen lezen en/of eventueel aanraden?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

 • Reageren
  Johanne
  13.08.2018

  Ik vind het zo grappig dat Dennis Storm aan het schrijven geslagen is. Ben opzich wel benieuwd naar zijn boek. Schijnt heel goed te zijn!

  • Reageren
   De style spot
   13.08.2018

   ja ik had het ook totaal niet verwacht ik ben erg benieuwd naar zijn manier van schrijven 🙂

  Leave a Reply

  Close