Over

Wat leuk dat je op de Style spot komt kijken.

De style spot is de website vol met leuke interieur spots in en om Zeeland en Brabant . Denk hierbij aan leuke koffie bars, conceptstores, pop up stores en meer. Het lijkt op een hotspot samenstelling maar dat is het niet. We weten nou wel wat de plekjes zijn en wat het zo leuk maakt om erheen te gaan. De koffie, thee en taart?? Nee dat is nu wel bekend daar gaan wij nu ook niet nog eens een wiel voor uitvinden.  De style spot distangieerd zich van de rest door diep in te gaan in de keuzes van de styling. Waarom? Hoe en wat maakt het zo persoonlijk? Je leest dat allemaal in de interviews!

Naast de wel bekende en misschien soms ook onbekende plekken gaan wij natuurlijk ook langs bij de gewone huishoudens. Bezoeken wij prachtige woonkamers bij de mensen thuis. Inspiratie opdoen en kennismaken met andermans interieur staat hier centraal. Want wat is nou leuker dan inspiratie opdoen en de achterliggende gedachtes te leren kennen?  Niets toch!?

De style spot zal wekelijks of maandelijks worden aangevuld met de leukste style spots die jij zeker niet mag missen. Heb jij nog een leuke aanvulling tip ons dan via. Contactdestylespot@gmail.com of tip ons via Instagram of Facebook onder de naam de stylespot!